Technisch medewerker buitendienst gezocht
12 augustus 2019
Tijdens de feestdagen alleen bereikbaar voor klanten met een SLA
22 december 2020
Verhuisbericht

Per 22 december is ons nieuwe adres Industrieweg oost 7b, 6662 NE ELST

Afgelopen voorjaar zijn we begonnen met het bouwen van een eigen bedrijfspand. We zijn hard gegroeid qua opdrachten en personeel en het werd steeds duidelijker dat het pand op Einsteinweg 25 niet meer voldeed aan onze wensen. De keuze was of een bestaand bedrijfspand kopen en aanpassen of zelf bouwen en dan is in een keer de hele indeling naar wens. We kozen voor het laatste. Menigeen weet dat een eigen pand bouwen niet zomaar even een project is. Het is een hele grote uitdaging, zeker als je het nog nooit eerder gedaan hebt, maar het is gelukt. We zijn trots op het eindresultaat. Na een aantal weken vertraging is het 22 december dan echt zover….we gaan verhuizen.

Ons nieuwe adres is: Industrieweg 00st 7b, 6662 NE  ELST. Het telefoonnummer blijft hetzelfde, net zoals de service die we leveren. We staan voor kwaliteit en dat is nu ook binnen en buiten ons eigen pand te zien.